SNELTRANSPORT

Bart de Vries-Sneltransport

Ook voor sneltransport bent u bij ons aan het juiste adres, van pakket tot pallet, alles is bespreekbaar en kan meteen aangepakt worden.Voor het doen van nationaal en/of internationaal transport hebben wij een goed onderhouden wagenpark, voorzien van een REMA aansluiting voor laadklepbediening, moderne navigatie in combinatie met webfleet met de mogelijkheid rechtstreeks opdrachten naar de chauffeur te sturen en een tol service die geheel Europa dekt. Kortom, aan elke uitdaging kunnen wij direct beginnen.

Wat wij vragen:

 • Voor een vlotte afhandeling vragen wij aan u: De postcode waar de zending opgehaald moet worden én de postcode waar de zending afgeleverd dient te worden. De afmetingen, gewicht en hoeveelheid (bijv. 1 Europallet 80cm*120cm*150cm / 500 kg).
 • U krijgt direct aan de telefoon een scherpe prijsopgave voor het transport.
  Dit is o.a. afhankelijk van het aantal kilometers of afmetingen die uw zending heeft.
  Als u akkoord gaat vragen wij u om alle gegevens incl. de details, (zoals het adres en de naam van de persoon waar de zending opgehaald en afgeleverd dient te worden), naar ons te mailen.
 • Wanneer de zending is afgeleverd tekent de ontvanger voor ontvangst. Wij hopen dat hetgeen wat u van ons verwacht, naar tevredenheid is uitgevoerd.

  ___________________________________________________________________

  Onze klanten:

  Snel, flexibel en betrouwbaar. Neem contact met ons op!