Bart de Vries-Koeriersdienst

Heeft u een zending waarbij spoed geboden is, dan bent u bij Bart de Vries-Transport met koeriersdiensten en spoedtransporten aan het goede adres. Gevestigd in Putten Gelderland. Zo kunt u bij ons terecht voor het verzenden van een vertrouwelijk document, machine onderdelen, express zendingen, spoedopdrachten, next day delivery, webshop distributie, monsters voor laboratoria, pakketten of meerdere pallets(tot 4 europallets max.1500kg). Nog meer lading? Kies dan voor 1 van onze vrachtwagens. Binnen een straal van 30km om Putten halen we de zending binnen een half uur op en brengen indien nodig dezelfde dag nog naar het afleveradres in Benelux en West Europa. We zijn aangesloten bij een groot netwerk met betrouwbare vervoerders. Welke koeriersopdrachten we ook binnen krijgen, we leveren maatwerk en kwaliteit. Zoals onze vaste klanten van Bart de Vries-Transport gewend zijn, worden de goederen ‘just in time’ geleverd! Bel: 0620115184 / 0618914224.

Wat wij vragen:

 • Voor een vlotte afhandeling vragen wij aan u: De postcode waar de zending opgehaald moet worden én de postcode waar de zending afgeleverd dient te worden. De afmetingen, gewicht en hoeveelheid (bijv. 1 Europallet 80cm*120cm*150cm / 500 kg).
 • U krijgt direct aan de telefoon een scherpe prijsopgave voor het transport.
  Dit is o.a. afhankelijk van het aantal kilometers of afmetingen die uw zending heeft.
  Als u akkoord gaat vragen wij u om alle gegevens incl. de details, (zoals het adres en de naam van de persoon waar de zending opgehaald en afgeleverd dient te worden), naar ons te mailen.
 • Wanneer de zending is afgeleverd tekent de ontvanger voor ontvangst. Wij hopen dat hetgeen wat u van ons verwacht, naar tevredenheid is uitgevoerd.

Wij helpen u graag!

  ___________________________________________________________________

  Onze klanten:

  Snel, flexibel en betrouwbaar. Neem contact met ons op!